Cursus ‘Babymassage enzo’

Het masseren van uw baby versterkt de band tussen u en uw baby en stimuleert de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling. Masseren kan ook goed helpen bij darmkrampen, onrust en om uw kind beter te laten slapen. Het is ook nog eens goed voor de weerstand en …. het is natuurlijk erg leuk en fijn om te doen!

Bij iedere les behandelt de kinderfysiotherapeut ook kort een onderwerp. De onderwerpen zijn ‘babytaal/ vermoeidheidssignalen’, ‘motorische ontwikkeling/voorkeurshouding’, ‘hanteren van de baby en dragen middels een doek of drager’. Er is hierbij alle ruimte voor het beantwoorden van vragen. We sluiten af met koffie en thee.

Met vriendinnen of met het clubje van een zwangerschapscursus deze babymassage cursus volgen? Bespreek met ons de mogelijkheden.
Babymassage kan ook onderdeel zijn van een kinderfysiotherapeutische behandeling. De kinderfysiotherapeut leert u uw baby te masseren in de thuissituatie. Dit kan bijvoorbeeld bij onrustige baby’s, huilbaby’s of bij te vroeg geboren baby’s.

 

Praktische informatie op een rij:

Voor wie: Ouders of verzorgers met een baby tussen de 6 weken – 8 maanden die nog niet kruipt
Waar: De cursus wordt gegeven op de praktijk op de Lage Naarderweg 19 of in onze dependance “Vitus” op de Schapenstraat 198.
Kosten: € 90. U krijgt hiervoor 3 lessen van 1,5 uur per les, een reader en een klein flesje babyolie.
Data:  7,14 en 21 december
Aanmelden: Aanmelden kan door een mail te sturen naar babymassage@fysiolagenaarderweg.nl
U ontvangt dan een aanmeldformulier.

Wist u dat u de kosten van de babymassage cursus (deels ) vergoed kan krijgen van uw zorgverzekeraar? De cursus valt onder “preventieve (zorg) cursussen”.
Check dus uw zorgverzekering om te zien wat u vergoedt kan krijgen!

Heeft u een vraag over deze cursus? Neem gerust contact met ons op. Tel: 035-6241007 email: babymassage@fysiolagenaarderweg.nl