Cursus ‘Babymassage enzo’

Het masseren van uw baby versterkt de band tussen u en uw baby en stimuleert de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling. Masseren kan ook goed helpen bij darmkrampen, onrust en om uw kind beter te laten slapen. Het is ook nog eens goed voor de weerstand en …. het is natuurlijk erg leuk en fijn om te doen!

Naast het aanleren van de massage geven we ook informatie over dragen met een draagzak of doek, de motoriek op babyleeftijd, voorkeurshouding of dagritme.

Met vriendinnen of met het clubje van een zwangerschapscursus een babymassage cursus volgen? Bespreek met ons de mogelijkheden.
Babymassage kan ook onderdeel zijn van een kinderfysiotherapeutische behandeling. De kinderfysiotherapeut leert u uw baby te masseren in de thuissituatie. Dit kan bijvoorbeeld bij onrustige baby’s, huilbaby’s of bij te vroeg geboren baby’s.

 

Praktische informatie op een rij:

Voor wie: Ouders of verzorgers met een baby tussen de 6 weken – 8 maanden die nog niet kruipt
 

Waar:

 

De cursus wordt gegeven op de dependance van onze praktijk op de Schapenstraat 198.

Wanneer Iedere laatste woensdag van de maand

Tijd: 11:00-12:30

 

Kosten  

30 euro per les

 

Kom jij ook samen met jouw baby voor een stukje ontspanning?

Meld je dan aan via Mariette@fysiolagenaarderweg.nl

Wist u dat u de kosten van de babymassage cursus (deels ) vergoed kan krijgen van uw zorgverzekeraar? De cursus valt onder “preventieve (zorg) cursussen”.
Check dus uw zorgverzekering om te zien wat u vergoedt kan krijgen!

Heeft u een vraag over deze cursus? Neem gerust contact met ons op. Tel: 035-6241007 email: Mariette@fysiolagenaarderweg.nl