Onze praktijk

Onze praktijk is sinds 1975 gevestigd op de Lage Naarderweg 19 te Hilversum.
De praktijk in zijn huidige grootte is, na een flinke verbouwing, gerealiseerd in juli 2002 door de samenvoeging met het pand op nummer 21. Deze uitbreiding was gewenst door de behoefte aan een grotere ruimte voor onze kinderfysiotherapeuten en een trainingsruimte om ook met moderne apparatuur te kunnen oefenen.

Het team

Onze maatschap bestaat uit de volgende fysiotherapeuten:

Martin Langhout

Fysiotherapeut | Bedrijfshulpverlener (BHV)

BIG- nummer: 19034294904

Als fysiotherapeut ben ik ruim 25 jaar werkzaam bij Fysio Lage Naarderweg en heb een ruime ervaring opgebouwd in de behandeling van spier-en gewrichtsklachten. Sinds 1998 ben ik ook werkzaam in de maatschap, alwaar ik nu ook met mijn vrouw Ellen gezamenlijk de praktijkvoering doe. Sinds een paar jaar werk ik meer op de achtergrond om de praktijk beter aan te kunnen sturen.

Ellen Langhout-van der Meer

Kinderfysiotherapeut

BIG- nummer: 49034440804

Vanaf 1990 werk ik in de praktijk Fysio Lage Naarderweg, dus honkvast mag je mij wel noemen. Vanaf het begin ben ik ook maatschapslid, nu al jaren samen met mijn man Martin.

Ik ben kinderfysiotherapeut en na al die jaren kan ik nog steeds zeggen dat het werken met kinderen een mooie uitdaging is en veel voldoening geeft! Juist de variatie in hulpvraag en klachten maakt dit werk interessant en leuk; ik behandel dan ook een grote diversiteit aan klachten van baby- tot volwassen leeftijd.

In dienst zijn de volgende fysiotherapeuten:

Mariëtte Brundel-Kos

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

BIG- nummer: 49908521104

Vanaf 2008 werk ik als kinderfysiotherapeut en sinds 2010 is dat in de praktijk van Fysio Lage Naarderweg. Daarnaast ben ik ook docent babymassage en draagconsulent.

De aanvullende cursussen die ik gevolgd heb zijn met name gericht op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook heb ik interesse in en ervaring met het werken met kinderen en pubers met langdurige pijn en/of vermoeidheidsklachten.

Ik vind het mooi om te zien dat kinderen zelfvertrouwen krijgen in hun kunnen en lichaam door spelenderwijs te oefenen.

Mirjam Sijtsma

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

BIG- nummer: 29912220604

Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. Ik ben kinderfysiotherapeut en tevens gespecialiseerd in zuigelingen met een voorkeurshouding. Ik ben creatief en enthousiast en vind het belangrijk dat kinderen de therapie als leuk ervaren. Mijn interesses liggen bij motorische ontwikkelingsklachten, schrijfproblematiek, zuigelingenasymmetrie en sportblessures.

Femke Weisz

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

BIG- nummer: 99065684804

Sinds 2008 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut en zie ik kinderen in de praktijk en op scholen met motorische ontwikkelingsachterstanden, schrijfproblemen, prikkelverwerkingsproblemen, orthopedische klachten en baby’s aan huis. Dit maakt het werk heel divers, afwisselend en zorgt ervoor dat ik er veel plezier in heb. Met mijn creatieve en geduldige insteek hoop ik kinderen (en ouders) vertrouwen en plezier te geven tijdens de therapie.

Annemarie van der Meijden

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut

BIG- nummer: 39914305104

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de motoriek van kinderen. De puurheid en vrolijkheid van de kinderen vind ik ontzettend leuk. Ik ben kinderfysiotherapeut en ben gespecialiseerd in kinderen van 0 tot 2 jaar en zuigelingenasymmetrie.

Ik ben enthousiast, ondernemend en ik vind het erg belangrijk om samen te werken in een (multidisciplinair) team. Als kinderfysiotherapeut zie ik kinderen en hun ouders met motorische en orthopedische hulpvragen. De afwisseling in het werken op de praktijk, aan huis en op scholen en dagbehandeling, zorgt ervoor dat mijn baan elke dag weer leuk is.

Judith de Brouwer

Fysiotherapeut | Psychosomatisch fysiotherapeut

BIG- nummer: 09033301804

Psychosomatisch fysiotherapie
“Ik vind het een uitdaging om mensen weer in beweging te krijgen in de ruimste zin van het woord”. Judith is sinds 1990 werkzaam al fysiotherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd als Master Psychosomatisch fysiotherapeut, haptonoom en mindfulness trainer. Binnen haar werk maakt zij gebruik van “mobilizing awereness”, mindfulness en ACT( Acceptatie- en Commitment Therapie).

Adri de Vrieze

Fysiotherapeut | Orthopedisch manueel therapeut

BIG- nummer: 09910645204

Ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut en sinds 2008 werkzaam bij Fysio Lage Naarderweg. Ik heb uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van fysiotherapie en complexe nek- en rugklachten, daarvoor bent u bij mij in goede handen. Naast mijn werk hou ik mij graag bezig met mijn gezin en sport ik graag op het honkbalveld.

Daan van der Valk

Fysiotherapeut | Dry Needling

BIG- nummer:79917381004

Ik ben een algemeen fysiotherapeut en in mijn behandeling staat de mens centraal. Ik neem de tijd om de achtergrond van de klacht te begrijpen en werk graag samen met de patiënt om een plan te ontwikkelen.

Ik ben aangesloten bij het schoudernetwerk en gebruik Dry Needling als aanvulling op mijn fysiotherapeutische behandeling. In het bijzonder zijn long-covid en vaatlijden mijn aandachtsgebieden. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin en vrienden. Ik ben een echte sportliefhebber en hou vooral van voetbal.

Marlies Jansen

Ik ben zelf fysiotherapeut geweest en doe nu al jarenlang de administratie van Fysio Lage Naarderweg.
Dit doe ik deels vanuit mijn huis in Apeldoorn en deels op de praktijk.
Naast het werk geniet ik volop van tennis, vakanties en mijn kleinkinderen.